Rådgivning

Som virksomhedsejer eller ejerleder er det nemt at køre snuden i sporet og gå i ”drift-mode”. Men helikopterperspektivet og den langsigtede planlægning er lige så vigtigt for at kunne sikre sin virksomheds overlevelse og en kontinuerlig vækst.

Vi er fageksperter og har 15 års erfaring inden for forretningsudvikling og strategier, som vi gerne deler med dig, der har brug for sparring og rådgivning.

Vores rådgivningsforløb er ikke ens for alle vores kunder – tværtimod. For jeres behov er forskellige, og I står aldrig i den samme situation. Derfor tilbyder vi rådgivning og sparring på forskellige niveauer:

  • Forretningsstrategi og -udvikling
  • Marketingstrategi / salgsstrategier
  • Individuel sparring og coaching

For at kunne vurdere, om ens egen indsats og metoder er korrekte og bærer frugt, er det vigtigt at have en plan. En strategi. Både på forretningsniveau og på markedsførings- og salgsniveau.

Men har du allerede en nedfældet strategi, har du måske mere brug for salgssparring og en ”værktøjskasse” til at varetage det gode salg. Eller et indblik i hvilke markedsføringsaktiviteter, der egner sig bedst til dit produkt og din branche.

Kort sagt tilbyder vi også individuel sparring og coaching, så du bliver dygtigere til salg og markedsføring af din egen virksomhed.

Vi rådgiver vores kunder inden for:

Ring til os

Vil du fortælle os om dine forretningsidéer? Ring til os eller send os dine oplysninger, og vi kontakter dig 🙂 

+45 42 95 44 05

info@axello.dk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial