Vi investerer i langvarige relationer

Vi baserer vores virksomhed på værdier som tillid, fairness, ærlighed og teamwork. Vi driver vores forretning på langvarige og loyale relationer, og derfor er din succes altid fokus for vores forretning og metoder. For os er det vigtigt, at du ved, hvad du køber, så du føler dig tryg i samarbejdet med os. Gennemsigtighed og ærlighed er derfor essentielle værdier for vores forretningsmetoder.

Vi vægter sparring, samarbejde og respekt højt, når vi selv vælger samarbejdspartnere. Derfor er dette værdier, vi efterlever i et samarbejde med dig. Det betyder også, at har vi ikke de rette kompetencer internt til at løse din opgave, har vi udvalgt en række dygtige fageksperter, som vi samarbejder med på forskellige områder. Du er derfor altid sikret den rette fagspecifikke hjælp hos os uanset hvilken udfordring, du står over for.

Eksperter i at hjælpe små virksomheder

Hos os får du en personlig relation til din samarbejdspartner. Du skal vælge Axello, fordi du ønsker et ærligt og dedikeret samarbejde inden for markedsføring, salg og forretningsoptimering.

Vi skaber resultater baseret på strategier og analyser. Dvs. inden vi sender dig et tilbud på en løsning, har vi sat os godt ind i din situation, dine produkter, dine kunders præferencer og ikke mindst udfordringer, mål og ressourcer.

One size doesn’t fit all. Derfor er succesraten for vores arbejde at indlede ethvert samarbejde med at sætte os ind i dine udfordringer. Derfra kan vi sammen sætte den rette løsning, der matcher din case.

Vores stærkeste kort på hånden er, at vi er fleksible mht. samarbejdsaftaler. Vi er ikke et tungt bureau med et stort maskinrum, der skal finansieres. Vi er eksperter i at skabe succes for mindre virksomheder ud fra DINE præmisser. 

Bent Ottosen

Bent Ottosen

Partner


bent@axello.dk
+45 42 95 44 05

Bent er handels og teologisk uddannet. Bent har igennem mere end 25 år arbejdet med salg, projektledelse, undervisning og kommunikation indenfor både BtC, BtG og BtB. Han har, inden han valgte at gå selvstændig i 2016, været ansat som både salgsdirektør og salgschef i flere It- virksomheder. Han brænder for dialogen med kunderne, og for at finde den bedste og mest relevante løsning til netop deres konkret udfordring.

Skal det være nemt, så giv et kald til Bent.

Malene Sturm

Partner


malene@axello.dk
+45 42 94 24 33

Malene har en kandidatuddannelse inden for kommunikation og psykologi fra Roskilde Universitet, og har specialiseret sig i branding, strategier og sociale medier. Hun er skarp på tastaturet, og er dygtig til at finde den gode fortælling, og formidle budskaber til de rette målgrupper. Malene arbejder målrettet med at skabe den røde tråd i virksomheders kommunikation, og få alt markedsføring til at gå op i en højere enhed og skabe langvarige resultater.

Morten Hesselbjerg

Morten Hesselbjerg

Partner


morten@axello.dk
+45 52 40 73 76

Morten har mange års erfaring som softwareudvikler, og har lavet alt lige fra små tilbudsberegnere til større webapplikationer. I dag beskæftiger han sig primært med løsninger til Excel/VBA, PowerBI samt udvikling af add-ins til hele Office-pakken.  

Ring til os

Du er velkommen til at kontakte os og fortælle om din virksomhed/projekt og få lidt gratis feedback. 

Ring til os eller send os dine kontaktoplysninger, og vi ringer til dig 🙂 

+45 42 95 44 05

info@axello.dk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial