Vi investerer i langvarige relationer

Vi baserer vores virksomhed på værdier som tillid, fairness, ærlighed og teamwork. Vi driver vores forretning på langvarige og loyale relationer, og derfor er din succes altid fokus for vores forretning og metoder. For os er det vigtigt, at du ved, hvad du køber, så du føler dig tryg i samarbejdet med os. Gennemsigtighed og ærlighed er derfor essentielle værdier for vores forretningsmetoder.

Vi vægter sparring, samarbejde og respekt højt, når vi selv vælger samarbejdspartnere. Derfor er dette værdier, vi efterlever i et samarbejde med dig. Det betyder også, at har vi ikke de rette kompetencer internt til at løse din opgave, har vi udvalgt en række dygtige fageksperter, som vi samarbejder med på forskellige områder. Du er derfor altid sikret den rette fagspecifikke hjælp hos os uanset hvilken udfordring, du står over for.

Et koncept man taler om

Vi er ikke et bureau som alle andre. Hvis du ringer til Axello, er det os, der tager telefonen, og ikke en receptionist eller en omstillingsafdeling. Hos os får du en personlig relation til din samarbejdspartner. 

Vores vision er at blive dét koncept du vælger, fordi du ønsker et ærligt og dedikeret samarbejde inden for markedsføring, salg og forretningsoptimering. Vi skaber resultater baseret på strategier og analyser af din forretning. Det er vores erfaring, at succes handler om langt mere end tal og data. Vi kigger på HELHEDEN i dit brand og din forretning, så vi er sikre på, at resultaterne rækker længere end “her og nu”. Det er dét, der adskiller os fra hardcore datafokuserede marketingbureauer.

Vores stærkeste kort på hånden er, at vi er fleksible mht. samarbejdsaftaler. Vores eksistensgrundlag er din succes og det gode samarbejde – et begreb, der sjældent er ens på tværs af kunder. Det kender du måske selv lidt til. Vores mission er med andre ord at hjælpe dig med en løsning på markedsføring, salg eller forretningsrådgivning, der passer ind i DIN virksomhed og skaber succes på DINE præmisser. 

Vi investerer rigtig gerne i dig, hvis du også ønsker at investere i dine egne resultater.

 

Bent Ottosen

Bent Ottosen

Partner


bent@axello.dk
+45 42 95 44 05

Malene Sturm

Partner


malene@axello.dk
+45 42 94 24 33

Morten Hesselbjerg

Morten Hesselbjerg

Partner


morten@axello.dk
+45 52 40 73 76

Ring til os

Du er velkommen til at kontakte os og fortælle om din virksomhed/projekt og få lidt gratis feedback. 

Ring til os eller send os dine kontaktoplysninger, og vi ringer til dig 🙂 

+45 42 95 44 05

info@axello.dk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial