Hjælp til iværksættere

Kom godt fra start med din nye virksomhed

Har du styr på din forretningsplan?

Som selvstændige erhvervsdrivende ved vi hvilken situation, du står i som nystartet virksomhed. Derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej med din nye forretning. Vi tilbyder startupvirksomheder en hjælpende hånd med iværksætterhjælp”. Dvs. at vi med én eller to workshops sammen med jer udarbejder forretningsplanen for jeres virksomhed.

Med en klar forretningsplan har du nemlig langt bedre overblik over, hvordan dit marketingbudget ser ud, og hvordan dine produkter eller services bedst kan sælges til din målgruppe. Chancen for at få kunder i butikken er nemlig langt større, hvis du arbejder ud fra en gennemtænkt plan, end hvis du skyder tilfældigt med spredehagl.

Vi anbefaler, at vi på workshoppen i store træk gennemgår følgende punkter for jeres forretningsplan:

  1. Resumé
  2. Idégrundlag
  3. Mål og ressourcer
  4. Salgstale og USP’er
  5. Markedsbeskrivelse
  6. Markedsføring og salgsstrategi
  7. Virksomhedens udvikling
  8. Budgetter
  9. Finansiering
  10. Organisering af virksomheden

Er du nystartet virksomhed, vil vi gerne investere i at hjælpe din forretning godt fra start. Har du lyst til at fortælle os om din forretning, så giv os et kald og lad os tale om muligheder for at kickstarte din forretning.

Er du begrænset af budget? Så er det muligt at søge om offentlig støtte til netop disse projekter. Ring til os eller send os dine kontaktoplysninger. Så fortæller vi mere om mulighederne 🙂 

Ring til os

Vil du fortælle os om dine forretningsidéer? Ring til os eller send os dine kontaktoplysninger, og vi ringer til dig 🙂 

+45 42 95 44 05

info@axello.dk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial