Online markedsføring

Vi hjælper med at bringe jeres brand og produkter helt tæt på forbrugerne. Vi skiller os ud fra vores konkurrenter, fordi vi ikke BARE laver annoncer. Vi analyserer og skaber overblik over hvilken type materiale og stil, der passer ind i jeres brand og jeres forretningsmål. Vi laver sammenhængende og integreret markedsføring. 

Med Axello får du en samarbejdspartner, der forstår at se den røde tråd igennem alt jeres markedsføringsmateriale. Vi omsætter fagspecifik viden til noget, dine kunder forstår og finder attraktivt, så de finder vej til din hjemmeside. Vi ser på jeres forretning fra kundernes perspektiv, og optimerer på de punkter, hvor der kan være risiko for at kunderne falder fra i købsrejsen.

Vi sammensætter de rette markedsføringsaktiviteter baseret på jeres mål, udfordringer og ressourcer. Vi rådgiver og vejleder og har selv fingrene i materialet, når vi udarbejder strategier, opsætter digitale kampagner og annoncer, skriver artikler og meget mere.

 

Axello digital markedsføring

Referencer

Clinique Mirabella - Axello kundereferencer

Vi hjælper vores kunder med:

SOCIALE MEDIER

Vi hjælper jer med at markedsføre jeres virksomhed på de sociale medier, så I kan udvide jeres kundekreds. Vi lægger en strategi, hjælper med opsætning og sørger for vedligeholdelse og måling på resultater af annoncer eller opslag. Vi hjælper med at prioritere, hvilke medier, der er rigtige for jeres produkt og målgrupper.

SEO

Vær sikker på, at kunderne finder jer på nettet via søgemaskineoptimering. SEO sikrer jer, at I kommer frem i søgningen, når potentielle kunder leder efter produkter eller services som jeres. Når SEO først er lavet, koster det ikke penge for jer at få kliks ligesom ved alm. annoncer.

STRATEGI

Har I en klar plan for, hvordan I anvender jeres digitale medier? Hvad skal de kunne enkeltvis? Og hvordan skal de spille sammen? For at vækste forretningen og styrke virksomhedens brand, er det altafgørende at have en skarp digital strategi. Vi hjælper jer helt fra målsætning og handleplan til opfølgning og måling af resultater.

HJEMMESIDE

Har I en strategi for jeres hjemmeside? Vi hjælper vores kunder med at finde struktur i brugerrejsen på hjemmesiden. Vi designer med udgangspunkt i jeres mål og visioner samt målgruppens brugeradfærd og kendetegn, så frafaldsprocenten daler.

GOOGLE ADS

Vil I ligge blandt top 3 på Google? Med Google Ads frasorteres irrelevant trafik til hjemmesiden, så I kun investerer i kunder, der har reel interesse i jeres produkt. Vi hjælper med at analysere hvilke søgeord, der er relevante. Vi opsætter kampagner, måler på effekten og rådgiver jer, så I øger trafikken til jeres hjemmeside

DIGITAL KUNDEREJSE

Har I lagt en strategi for jeres digitale kunderejse? Kunderne i dag forventer strømlinede oplevelser af virksomhedernes brand på tværs af salg, marketing, kundeservice, support og dialog. Vi hjælper jer med at lægge en strategi, så I får loyale kunder, der anbefaler jeres produkt i deres eget netværk.

NYHEDSBREVE

Husker I at holde jeres nyhedsbreve ved lige? Nyhedsbreve er en effektiv måde at holde fast i sin målgruppe på, og bliver ved med at være relevant over for dem. Ram dine kunder med et relevant budskab, øg omsætningen på udvalgte produkter, hold kunder opdaterede på forretningen og styrk din position.

TEKST

Vær sikker på, at jeres budskaber står klart og tydeligt over for jeres læsere, så I fremstår professionelt og overbevisende. Vi udarbejder og/eller optimerer tekster på både online og offline medier, så jeres tekster både har relevans og skaber værdi.

Ring til os

Vi rådgiver og guider jer til at træffe de rette beslutninger. Al god markedsføring bygger nemlig på en fornuftig og realistisk strategi.

Ring til os, hvis vi skal snakke om mulighederne for jeres markedsføring. Eller send os dine kontaktoplysninger, og vi ringer til dig 🙂 

+45 42 95 44 05

info@axello.dk

Axello digital markedsføring
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial